Najaar 2019

Lieve mensen, 

Tijd voor een eerste update! 

Een goed halfjaar aan vlieglessen zit erop. Om de week op zaterdagochtend stapt Marc om 7:00 uur op de motor richting Teuge in de hoop dat het weer het toelaat om de lucht in te gaan. Gelukkig is dit tot nu toe bijna altijd het geval geweest, waardoor de leercurve mooi doorloopt. Marc hoopt dat zijn eerste solovlucht binnenkort op de planning staat, maar we wachten af en ondertussen leert hij ook voor alle theorie gedreven door.

Gebedsvraag: we willen jullie vragen om te bidden voor veilige vluchten.

Op dit moment is het voor ons financieel mogelijk om twee vlieglessen per maand “te nemen”. We hebben de wens om dit te verhogen naar drie keer per maand. Dit heeft twee redenen: door de vliegfrequentie te verhogen hou je je vaardigheden beter bij, waardoor er in de opvolgende les minder tijd besteed hoeft te worden aan “even weer oppakken” en meer de focus komt te liggen op “doorgaan met nieuwe dingen leren”. Daarnaast verkorten we door vaker vlieglessen te kopen natuurlijk de opleidingsperiode. De periode vergt namelijk erg veel van ons allemaal. En ondanks dat we accepteren dat het een lang traject is, willen we graag bijdragen om dit voorbereidingstraject zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig is te laten duren. 

Gebedsvraag: we willen jullie vragen om te bidden voor rust en wijsheid in het nemen van de juiste beslissingen. 

Nathalie is een maand geleden begonnen bij een nieuwe baan. Een extra dag werken in de week (van drie naar vier dagen) en nieuwe indrukken, taken en verantwoordelijkheden zorgen dat we op zoek moeten naar een nieuwe gezinsbalans en soms ook even “een pas op de plaats” moeten maken. We vragen ons wel eens af hoe we al deze ballen hoog kunnen houden. De extra financiën die we met deze nieuwe baan genereren zijn namelijk hard nodig om de vlieglessen te kunnen blijven bekostigen. Maar tegelijkertijd zijn we dankbaar dat deze kans op ons pad komt en dat we de mogelijkheid krijgen om ons hierin te ontwikkelen. 

Gebedvraag: willen jullie bidden om wijsheid? Zodat we met ons hele hart op Hem kunnen vertrouwen en niet op ons eigen inzicht? 

De kinderen doen het allebei heel goed. Ze zijn beide doorgestroomd naar oudere groepen op de kinderopvang en dat is voor Thomas iets meer wennen dan dat het voor Lotte is. Toch komen ze allebei moe maar voldaan altijd weer blij thuis. Lotte is druk met oefenen op haar loopfiets en Thomas is begonnen met lopen. Wat is dat toch heerlijk om te zien. 

Gebedsvraag: willen jullie bidden voor behoeding en bescherming bij alles wat onze kinderen doen en waarheen onze kinderen ook gaan? 

Tijdens deze update hebben we willen kort terug- en vooruit willen blikken. We zijn erg blij en dankbaar hoe de afgelopen maanden voor ons verlopen zijn. We danken God voor zijn leiding en zijn verhoring van onze gebeden. We zijn in het bijzonder dankbaar dat we hebben kunnen genieten van een heerlijke gezinsvakantie in Bretagne, waarbij we nieuwe herinneringen gemaakt hebben en waar we met tevredenheid op terug kunnen kijken. Tijd met elkaar als gezin is iets waar we in willen investeren om daarmee aan een goede basis te blijven bouwen. 

We hopen met regelmaat te blijven voorzien in updates. Op die manier houden willen we inzicht geven in het traject voor mensen die zowel dichtbij als verderaf van ons staan. We hopen dat jullie het leuk vinden om te lezen en een reactie zouden we leuk vinden om te ontvangen. 

Hartelijke groet,

Marc, Nathalie, Lotte en Thomas Ketelaar


P.S.Bent u geïnteresseerd in het kopen van onze kleine tuinfakkel? We hebben er nog enkele per direct beschikbaar! U levert hiermee een directe bijdrage aan ons traject, want de opbrengst komt 100% ten goede aan onze vliegopleiding bij de MATC. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bretagne 2019.

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: