Boek een vlucht

Wilt u een keertje meevliegen? Bijvoorbeeld een vlucht over uw eigen woonplaats, een rondje over een bijzonder natuurgebied, een vlucht naar de waddeneilanden of juist meer richting de binnenlanden van Duitsland of Frankrijk? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Om te mogen starten met het commerciële brevet moeten er minimaal 150 uur gevlogen zijn. Dit wordt verdeeld in losse vlieguren en begeleide ervaringsuren (guided experience building) door de MATC vliegschool.

Losse vlieguren bouwen

Marc moet in het aankomend jaar (2020/2021) in totaal nog 40 “losse” vlieguren maken om daarmee voldoende ervaring te hebben opgebouwd om te starten met het commerciële vliegbrevet.

Elke losse rondvlucht die gemaakt wordt telt direct mee aan het opbouwen van deze verplichte vlieguren.

Voor een losse vlucht kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Guided experience building (GEB)

De volgende fase na het halen van de PPL opleiding is de Guided Experience Building (GEB) van de MATC vliegschool. Door middel van allerlei verplichte vliegopdrachten uit een syllabus en regelmatige tussentoetsen moet een stevig fundament voor de MAF piloot in opleiding worden gevormd.

Deze GEB vluchten zijn vaak langer (maar daarmee ook unieker!) van aard. Wij kunnen deze vluchten alleen maken wanneer we voldoende passagiers hebben die zich geroepen voelen om mee te gaan. U helpt ons dus enorm en direct door mee te vliegen op een GEB vlucht.

Interesse? We uploaden z.s.m. een schema wanneer deze vluchten op de planning staan. Laat het ons vooral weten wanneer u enthousiast bent geworden.

%d bloggers liken dit: