Wij zijn de familie Ketelaar

Wij zijn Marc (36) en Nathalie (28) Ketelaar. Marc werkt in het dagelijks leven als after-sales medewerker en Nathalie werkt als beleidsmedewerker in de zorg.

Fotografie door Luimes fotografie.

Samen hebben we twee kinderen, Lotte (2) en Thomas (10 maanden). Lotte is een energieke peuter; een echte klauteraar. Thomas is een lieve baby die de wereld steeds meer enthousiast aan het verkennen is.

In 2013 hebben wij elkaar leren kennen bij het Korps Nationale Reserve van de Landmacht, waar we allebei als parttime militair aan de slag zijn geweest. Daarnaast hebben we samen actief geroeid, lezen we veel en hebben we een gezamenlijke passie voor het jeugdwerk van onze kerk: Mozaiek0318. Een kerk waarin we God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. De kerk als een kunstwerk van gebrokenheid. 

Wij dromen ervan om in de toekomst via de MAF aan het werk te mogen. De MAF is ’s werelds grootste non profit vliegorganisatie en biedt verlichting en hulp aan mensen die op plekken wonen die normaal slecht tot niet bereikbaar zijn. 

%d bloggers liken dit: